-
(28)
>
(28) Kim & Ronnie
Tue, 13 August 2013 13:58:42 +0000

Hey Eddy,

Vanuit het koude(re) Nederland willen wij als jou verre nicht en neef je nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldige dag/toer die jij ons over het prachtige eiland hebt gegeven. Iedereen die naar Aruba zal reizen zullen we aanraden deze prachtige toer te doen!!

Heel veel succes met je excursies.

Groetjes Kim & Ronnie

(27) Carl en Sonja de Dooij
Fri, 14 December 2012 14:54:30 +0000
email

Hallo Eddy,

Op 14 november 2012 hebben we met jou de eilandentour gedaan in je "ouwe"Daffie. We hebben enorm genoten! Het was een van de mooiste excursies die we ooit deden. Top!

Denk nog vaak aan de Wip Wap stoel en jouw informaties en anekdotes.

We zullen je hier in Nederland zeker aanbevelen.

Groetjes vanuit een koud en nat Nederland

Carl en Sonja de Dooij

(26) Rob en Sandra
Sun, 2 December 2012 13:52:04 +0000
email

Hallo Eddy,
Via deze weg wilden wij jou nogmaals bedanken voor de fantastische eilandtour die wij op 13 september hebben gemaakt.Het was jouw laatste werkdag voordat je op vakantie ging naar Nederland maar de tour had hier niets onder te lijden. In 1 woord GEWELDIG!! Man wat kan jij de geschiedenis van Aruba prachtig onder woorden brengen. De plekken die we heben gezien en hoe jij de grote truck door het landschap wisten te manouvreren, uit de kunst! Wij gaan zeker nog een keer terug naar Aruba en we hopen van harte dat je jouw plan om een 2daagse excursie met Hoovercraft van de grond gaat krijgen, wij zullen dan zeker gaan boeken bij je(als de prijs het toelaat, want vergeet niet we blijven wel Nederlanders :-)
Warme groetjes vanuit het koude Nederland.
Rob en Sandra uit Barendrecht.

(25) Frank en Marjolein van Donzel
Mon, 24 September 2012 13:56:02 +0000
email

Hallo Eddy,
We hebben samen genoten van de tour, op donderdag 13 september. We hebben enorm veel plezier gehad en veel mooie dingen van Aruba gezien!!!
Vergeet niet om in je notitieboekje te noteren "als jullie links kijken, zien jullie rechts niets" haha.
Heel veel plezier tijdens je vakantie in het regenachtige en weer koud geworden Nederland!!
Groetjes Frank en Marjolein uit Nijmegen.

(24) linda van gastel
Tue, 31 July 2012 19:03:02 +0000
email

Hallo Eddy,

Ik (samen met 2 vriendinnen) hebben afgelopen vrijdag een tour gedaan met jou. Wilde nog even laten weten dat we alle 3 erg onder de indruk waren. We hebben veel gezien en gelachen. Voor iedereen die een leuke dag wil beleven op Aruba en ook eens niet de standaard dingen wil zien moet zeker deze tour boeken.

Eddy, veel plezier in Nederland in november en als je nog eens de omgeving rond eindhoven wil ontdekken moet je maar mailen. Dan neem ik je mee op tour door het brabantse landschap.

Heel erg bedankt voor de super leuke dag en houdou.

Linda van Gastel

(23) Pim, Marion en......
Tue, 12 June 2012 20:53:30 +0000
email

Hallo Eddy,
Wij zijn (helaas) weer terug in NL. Wat hadden we graag nog wat langer gebleven want wat is Aruba een prachtig eiland en wat een vriendelijke mensen wonen er. Ook de Hikingtour van afgelopen vrijdag (08-06-2012) was super we hebben een heerlijke dag gehad met veel lol en mooie foto's van Aruba. Een dag die wij zeker niet snel gaan vergeten, dank je hiervoor.
En zoals afgesproken brengen wij jou in november op de hoogte van ons baby geluk.
Groetjes en nog vele mooie tochten gewenst. Vanuit Valkenswaard - Brabant Houdoe en Bedankt (Elke maf rijd in een daf!!!!)

(22) Ron van Gesink
Tue, 1 May 2012 04:17:49 +0000
email

Eddy,

Bedankt voor de geweldige dag vorige woensdag 25 april. Je hebt onze zoon Stijn, mijn vrouw Linda (die die dag jarig was!) en mij een onvergetelijke dag bezorgd met je geweldige enthousiasme.

Zon, zee en strand hebben ze 'overal', maar jij hebt laten zien dat Aruba en z'n mensen zoveel meer heeft!

Nogmaals hartelijk dank en bij een volgend bezoek gaan we zeker weer een dag met je op pad!

Groetjes van Ron, Linda en de kleine Stijn!


(21) Patricia en Shanise
Sat, 10 March 2012 18:49:07 +0000
email

Hai neef Eddy,

Hier een berichtje van de twee "zussen" uit Nederland. Wij zijn vorige week met je meegeweest en we hebben veel gezien en gelachen! Wat een leuke tour en wat ben je een leuke man! Één "probleem", mijn dochter wil terug om stage te gaan lopen op Aruba! Jij kwam met dit idee, en ze is al aan het kijken om volgend jaar op Aruba stage te kunnen lopen! Nog een probleem, ik wil ook weer mee! We zijn verliefd geworden op dit mooie eiland en alle gezellige mensen. Dus wie weet Eddy, tot gauw!

Patricia en Shanise, Riu Palace hotel

(20) Paul en Catrien
Sat, 7 January 2012 20:23:21 +0000
email

Hoi Eddy,
Ook wij hebben genoten van je rondrit met verhalen over jouw prachtige eiland Aruba. Mede door die dag hebben we een fijne evakantie gehad en kunnen dit iedere vakantiegnger aanbevelen.
Gewoon zo blijven doorgaan Eddy!!!!

(19) Diego philippen
Tue, 3 January 2012 21:04:40 +0000
email

beste eddy ik vond het geweldig met jou in de jeep rijden door aruba en vertelle over de reptielen was echt top met jou
dat is wel al 2 jaar gelede maar toen we naar huis gingen zat me vader naas jou vrouw in het vliegtuig we hebbe gezegd dat ze groetjes moes doen van ons als we nog een trug komen naar aruba
dan ga ik je snel opzoeke weer wat jeep tours maken>

 Name *
 Email
 Website
 Text *
* Required

Anti-spam measures
Please insert the letter and number combination into the text field before submitting the guestbook entry.
6 + 5=

Aruba